.

Зонетски кабел/DSL широкопојасен рутер +4

Зонетски кабел/DSL широкопојасен рутер +4

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Димензија на пакетот на артикалот : 8 Тежина на пакетот на артикалот - 1,0 фунти. Количина на пакет на артикли - 1. Тип на производ - Рутер за мрежно поврзување. Димензија на пакетот на артикалот : 8. Тежина на пакетот на артикалот - 1,0 фунти. Количина на пакет на артикли - 1. Тип на производ - Рутер за мрежно поврзување.

Особините