.

Panduit LCAS4/0-12H-X

Panduit LCAS4/0-12H-X

DEN 163.84

Стока
Достапно е за нарачката

Кратко барел за апликации со ограничен простор Кратко барел за апликации со ограничен простор. Поддржете го вашиот бакарен систем со висококвалитетни конектори од широк спектар на пакувања. Конекторите се достапни заштитени и незаштитени, со десен агол и 45 ° аголни прекини, затворени и не-иселени и во разновидни бои. Сите приклучоци за пандуи се тестирани и се достапни во перформансите на категоријата 5 E, категорија 6 и категорија 6А.

Особините