.

Seymour AV EH110GG 16: 9 126.2 D Глечер сива прецизност на фиксна рамка за проекција на рамка

Seymour AV EH110GG 16: 9 126.2 D Глечер сива прецизност на фиксна рамка за проекција на рамка

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Не-АТ, за простории со средна боја со малку амбиентално светло Агол за гледање од 160 степени, без минимално растојание од проекторот. 6500 K D65 Grey, 0,8 добивка со интегрирана црна поддршка. Нема минимално растојание за седење, оценето 4 K видео. Инсталација на Громет и О-прстен. Не-АТ, за простории со средна боја со малку амбиентално светло. Агол за гледање од 160 степени, без минимално растојание од проекторот. 6500 K D65 Grey, 0,8 добивка со интегрирана црна поддршка. Нема минимално растојание за седење, оценето 4 K видео. Инсталација на Громет и О-прстен. Греј Греј на Сејмур АВ е за употреба со проектори кои можат да произведат 2500 лумени или повисоки, подобрувајќи ги црните нивоа за 20%. Овој цврст екран е совршено решение за оние кои сакаат не-на екранот што може да толерира малку амбиентално светло или полесни обоени простории. Новиот екран за добивање на Glacier Grey 0,8 е повеќеслоен повеќеслоен материјал кој беше развиен имајќи го предвид најлесниот метод на монтирање, нашиот систем на Grommet / O-Ring. Задната страна е цврсто засилено ткаење со интегриран црн филм за целосно да се убие каква било проucирна слика на сликата, уверувајќи дека дури и пред бел wallид нема да има загадување на светлина што убива контраст, како што имаат традиционалните не-засилени винилни екрани.

Особините