.

Икан 17 Монитор за телепромптер

Икан 17 Монитор за телепромптер

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

17 "Телепромптер Монитор - Икан 1 година Ограничена гаранција Монитор за замена за моделот PT3700 Prompter. HDMI, композитни и VGA влезови. Осветленост : 250 CD/M квадрат. Сооднос на договор : 500 : 1. 17" Teleprompter Monitor - Ikan 1 година Ограничена гаранција. Монитор за замена за моделот PT3700 Prompter. HDMI, композитни и VGA влезови. Осветленост : 250 CD/M квадрат. Сооднос на договор : 500 : 1. 17 "телепромптер монитор е репликација за телепромпторот Ikan PT3700. Тоа е истиот монитор 4 : 3 со резолуција од 1280 x 1024 што првично доаѓа со овој телепромптер. предниот дел, и има алуминиумска рамка. Неговата осветленост е 250 ЦД/М квадрат, односот на контраст е 500 : 1, а аголот на гледање е 160 степени/170 степени.

Особините