.

Ултразвучно соларно одвраќање на животински отфрлање на птици, уреди за отпадоци од птици, отворено крт отвраќаат со сензор за движење и аларм за светло, водоотпор?

Ултразвучно соларно одвраќање на животински отфрлање на птици, уреди за отпадоци од птици, отворено крт отвраќаат со сензор за

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Ефективно решавање на соларни животни : Овој ултразвучно отфрлање на животни може да емитува интензивно 25-61k Hz Sonic и црвена LED светлина, која е неподнослива за птици, кучиња, мачки, глувци, зајаци, елени, лисици и други животни со цел да ги заштити тревниците, фидените птици за птици , езерца, цветни леи и начини на патеки Инфрацрвените и ултразвучните бранови го оддалечуваат животното, но човекот не може да го слушне ултразвучниот бран. Соларно напојување : Сончевиот отфрлач на животни користи високо-ефикасни соларни панели како напојување, кои треба само да се постават на отворено и целосно изложено на светлината. Ако нашето соларно спречување на птици е во состојба на мала моќност, прво треба да го исклучите прекинувачот, тогаш ставете го под сонцето за полнење. Откако беше целосно обвинет, може да работи 24 часа континуирано за да ја заштити вашата фарма, градина и тревник. Практичен дизајн : мал волумен, водоотпорен, лесен за инсталирање. Покрај тоа што можеме да го соберете уредот и да ги приклучите нашите мачки отфрлани во земјата, на покривот или каде и да ви треба на отворено. И запечатениот дизајн му овозможува на одвраќањето на верверицата да работи под секое време, отпорен на вода, ветровито, заштитното сонце и безмилосно. Сензор за движење : Вградениот сензор за движење ПИР може да го почувствува малото движење во рамките на радијаните од 110 степени и растојанието може да достигне 30 стапки. Ултразвучните уреди за ултразвучно животински уреди на отворено обично остануваат во режим на подготвеност, откако животното ќе влезе во областа, соларното отфрлање на животни ќе започне да работи. Безбедно за употреба : Нашето спречување на верверица е безопасно за човекот. Во исто време, нашиот отфрлање на соларни птици само ќе испрати лесен и ултразвучен сигнал за да ги задржи животните наместо да им наштети. Сончевиот репелер на животни е целосно нетоксичен и еколошки. Ефективно решавање на соларни животни : Овој ултразвучно отфрлање на животни може да емитува интензивно 25-61k Hz Sonic и црвена LED светлина, која е неподнослива за птици, кучиња, мачки, глувци, зајаци, елени, лисици и други животни со цел да ги заштити тревниците, фидените птици за птици , езерца, цветни леи и начини на патеки. Инфрацрвените и ултразвучните бранови го оддалечуваат животното, но човекот не може да го слушне ултразвучниот бран. Соларно напојување : Сончевиот отфрлач на животни користи високо-ефикасни соларни панели како напојување, кои треба само да се постават на отворено и целосно изложено на светлината. Ако нашето соларно спречување на птици е во состојба на мала моќност, прво треба да го исклучите прекинувачот, тогаш ставете го под сонцето за полнење. Откако беше целосно обвинет, може да работи 24 часа континуирано за да ја заштити вашата фарма, градина и тревник. Практичен дизајн : мал волумен, водоотпорен, лесен за инсталирање. Покрај тоа што можеме да го соберете уредот и да ги приклучите нашите мачки отфрлани во земјата, на покривот или каде и да ви треба на отворено.

Особините