.

Далечински управувач за замена на HCDZ за KoldFront WTC12000W WTC8000W WTC8001W WTC12001W WAC12002WCO WAC25001W WINDOW

Далечински управувач за замена на HCDZ за KoldFront WTC12000W WTC8000W WTC8001W WTC12001W WAC12002WCO WAC25001W WINDOW

DEN 271.84

Стока
Достапно е за нарачката

Екранот само во Целзиусови, не може да се смени во Фаренхајт Не се вклучени батерии и упатства. Не е потребно програмирање. 90 дена гаранција. Лесен за употреба, само ставете во свежи батерии, тогаш ќе работи. Екранот само во Целзиусови, не може да се смени во Фаренхајт. Не се вклучени батерии и упатства. Не е потребно програмирање. 90 дена гаранција. Лесен за употреба, само ставете во свежи батерии, тогаш ќе работи. Што има во пакетот : 1 x далечински управувач, ниту една батерија и упатства вклучени ќе работат веднаш кога ќе се вметнат нови батерии ● Не оставајте го далечинскиот управувач на исклучително топло или влажно место. ● Не користете нова батерија со стара. ● Не го изложувајте далечинскиот сензор на насочени апарати за сончева светлина или осветлување. Со тоа може да предизвика дефект. ● Ако не го користите далечинскиот управувач подолг временски период, извадете ги батериите за да избегнете можно оштетување од истекување на батеријата и корозија.

Особините