.

Amerидот на Amerидот на Amer Amr1awl за монитор

Amerидот на Amerидот на Amer Amr1awl за монитор

DEN 1759.84

Стока
Достапно е за нарачката

Amer Networks Amr1awl Максимален капацитет на оптоварување : 10 кг. Компатибилен со другите системи за монтирање на wallидовите : 75 x 75 mm. Компатибилен со другите монтирани wallидови (MAX) : 100 x 100 mm. Агол на навалување : 65 -30. Максимална компатибилна големина на екранот : 939,8 mm (37 "). Агол на ротација : 360. Боја на производ : алуминиум. Amer Networks Amr1awl. Максимален капацитет на оптоварување : 10 кг. Компатибилен со други системи за монтирање на wallидови : 75 x 75 mm. Компатибилен компатибилен со други монтирање на wallидови (макс) : 100 x 100 mm. Агол на навалување : 65 -30. Максимална компатибилна големина на екранот : 939,8 mm (37 "). Агол на ротација : 360. Боја на производот : алуминиум. Двојна врска пролетна конзола за артикулирање на мониторот за монитор. Карактеристиките вклучуваат навалување, вртење, прилагодување на висината, управување со кабел и алуминиумска конструкција.

Особините