.

О, моја девојка драга Ohmygirl 8 -ми мини албум Dun Dun Bear Version CD+116P Photobook+2P Photocard+2P Selfie Photocard+1P Illustration Postcard+Message Photocard Set+Tracking KPOP Запечатен

О, моја девојка драга Ohmygirl 8 -ми мини албум Dun Dun Bear Version CD+116P Photobook+2P Photocard+2P Selfie Photocard+1P Illustration

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Официјално дистрибуирана нова и оргинална ставка од производителот Сите артикли и карактеристики од оригиналните производители се испорачуваат во оригинална состојба на запечатен пакет. Вашата количина на купување ќе се смета на табелата Кореја Хантео и Гаон!. Сите нарачани ставки ќе бидат испорачани со број за следење. Официјално дистрибуирана нова и оргинална ставка од производителот. Сите артикли и карактеристики од оригиналните производители се испорачуваат во оригинална состојба на запечатен пакет. Вашата количина на купување ќе се смета на табелата Кореја Хантео и Гаон!. Сите нарачани ставки ќе бидат испорачани со број за следење. О, моја девојка драга Ohmygirl 8-ми мини албум Dun Dun Bear Packey Packear вклучува CD+116 P Photobook+2 P Photocard+2 P Selfie+1 P Illustration Postcard+Пред-нарачка придобивка (1 P Polaroid)+БЕСПЛАТНО Број на следење.

Особините