.

MSV 100102 Spade Red Steel 39,5 x 19 x 0,1 cm

MSV 100102 Spade Red Steel 39,5 x 19 x 0,1 cm

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Материјал : челик/ облога Опис на производот : лакиран метал од лопата. Димензии : 39,5 x 19 x 0,1 см. Материјал : челик/ облога. Опис на производот : лакиран метал од лопата. Димензии : 39,5 x 19 x 0,1 см. Лакираната метална лопата на трговската марка е опис за испит.

Особините