.

Корица за приколка за приколка за геометриски неонски череп - Кула за прикривање на приколката - Техно -приколка за приколка на приколка

Корица за приколка за приколка за геометриски неонски череп - Кула за прикривање на приколката - Техно -приколка за приколка на приколка

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Геометриски неонски череп мерки на 2 "капакот на метежот и црна пластика на 4,7" x 3,4 "x Одговара на стандардни 2 "приемници за приколка на приколката - бара метеж што не е вклучен. Кул го штити вашиот приемник за метеж од нечистотијата на патот и корозијата. Покривот за метежот е одличен за додавање на уникатен допир на вашата приколка за приколка. Дизајнирано и печатено во Калифорнија. Геометрискиот неонски череп мери на 2 "капакот на метежот и црната пластика на 4,7" x 3,4 "x . Одговара на стандардни 2 "приемници за приколка на приколката - бара пин за метеж што не е вклучен. Кул го штити вашиот приемник за метеж од нечистотијата и корозијата. Покриената обвивка е одлична за додавање на уникатен допир на вашиот приколка за приколка. Дизајнирано и печатено во Калифорнија. Геометрискиот неонски череп е направен од алуминиум за да се обезбеди максимална јачина и издржливост за долготрајна употреба.

Особините