.

6 заштитник на излез на излез 15А 120V со рамен ротирачки приклучок 10ft кабел за напојување 3 ПРОНГ 6 Енергетски лента со напојување со 10 стапки и ротирачки приклучок од 3

6 заштитник на излез на излез 15А 120V со рамен ротирачки приклучок 10ft кабел за напојување 3 ПРОНГ 6 Енергетски лента со напојување

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Врска : 6 продажни места со 3 Врска : Плуг за напојување со 3 Должина : 10 стапки. Друго : ротирачки приклучок. Врска : 6 продажни места со 3. Врска : Плуг за напојување со 3 Должина : 10 стапки. Друго : ротирачки приклучок. Овие заштитници на Black Surge имаат 6 хоризонтални места и имаат рамен ротирачки приклучок од 360 степени што ќе обезбеди поголема флексибилност при изборот на wallиден излез. Сега можете да се вклучите зад мебелот и лесно да ги надминете другите пречки. Овој модел има кабел за напојување од 10 стапки. Нашите ленти за напојување со 6 излези се UL наведени, фабрички тестирани и дизајнирани за безбедност. Вградениот прекинувач спречува преоптоварување на лентата за напојување. Сите места се заземјувани за да ве заштитат, вашиот дом и вашата опрема. Електричен рејтинг : 125 волти AC. Напон на максимален пренапон : 6kv. Максимална дисипација на пренапони : 180 ouулес.

Особините