.

Ipetboom 1pc туристичка настава прачка презентирање на индикатор за стапчиња за посочување на шипки за читање на шипки за презентации за презентации

Ipetboom 1pc туристичка настава прачка презентирање на индикатор за стапчиња за посочување на шипки за читање на шипки за презентации

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Преносен покажувач е изработен од рачка од смола и бела мека печурка што се чувствуваше грицка Бидејќи предниот крај на мекото чувство не го оштетува екранот, се чувствува одлично. Покажувачот за презентации може да направи добар подарок за секој наставник или за оние деца кои сакаат да играат наставник дома! Кликерот за презентација е добар за училницата. Нашите ресурси на наставници им даваат на наставниците алатки што им се потребни за да ги задржат своите училници организирани, добредојдени и подготвени за учење, училишни материјали, материјали за наставници. Погодно е за наставници, упатства, кауч, обука за конференции, говор, табела за песок на конференции, персонал за продажба, командант, член на објаснување и така натаму, ефикасно укажува на клучните информации при презентирање или настава. Покажувачот е професионален телескопски табла за настава за настава и водич Flagpole, Работете на традиционална табла, електрична табла, PPT, голем екран на екранот, тоа е идеален покажувач за настава за курсеви за едукација или обука во училиштата. Преносен покажувач е изработен од рачка од смола и бела мека печурка што се чувствуваше грицка. Бидејќи предниот крај на мекото чувство не го оштетува екранот, се чувствува одлично. Покажувачот за презентации може да направи добар подарок за секој наставник или за оние деца кои сакаат да играат наставник дома! Кликерот за презентација е добар за училницата. Нашите ресурси на наставници им даваат на наставниците алатки што им се потребни за да ги задржат своите училници организирани, добредојдени и подготвени за учење, училишни материјали, материјали за наставници. Погодно е за наставници, упатства, кауч, обука за конференции, говор, табела за песок на конференции, персонал за продажба, командант, член на објаснување и така натаму, ефикасно укажува на клучните информации при презентирање или настава. Покажувачот е професионален телескопски табла за настава за настава и водич Flagpole, Работете на традиционална табла, електрична табла, PPT, голем екран на екранот, тоа е идеален покажувач за настава за курсеви за едукација или обука во училиштата.

Особините