.

Hitachi 372653 Водич за водич CR13VST дел

Hitachi 372653 Водич за водич CR13VST дел

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Алатките Hitachi Power го преименуваа во Metabo HPT Исти одлични алатки, со само ново име. Дел за замена на алатката Хитачи. За употреба на производи за алатки Hitachi Power. HITACHI 372653 WIRE WIRE CR13 VST Дел за замена. Алатките за напојување Hitachi (Hitachi Koki USA, Ltd) преименувајќи кон крајот на 2018 година во Metabo HPT (Koki Holdings America, Ltd) нуди широка линија на стручни алатки за напојување и додатоци за дрво за обработка на метали, дупчење и прицврстување, конкретно дупчење и сечење, на отворено, на отворено, на отворено, на отворено, на отворено, на отворено, на отворено, на отворено, на отворено, на отворено Производи за опрема за напојување, како и целосна линија на пневматски нокти, степнувачи, компресори и собрани сврзувачки елементи. Од седиштето во Браселтон, ГА и сателитските канцеларии во Соединетите држави и Канада, Hitachi Power Tools поддржува над 4000 малопродажни локации кои носат алатки Хитачи и над 1000 овластени центри за услуги.

Особините