.

Склопување на филтерот HQRP Flener Lint се вклопува LG DLE8377NM DLE8377WM DLG8388NM DLG83888WM DLEX8377NM DLEX8377WM DLGX8388NM DLGX8388WM DRAYERS 5231EL1003B

Склопување на филтерот HQRP Flener Lint се вклопува LG DLE8377NM DLE8377WM DLG8388NM DLG83888WM DLEX8377NM DLEX8377WM DLGX8388NM DLGX8388WM DRAYERS

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Собрание на филтерот за фен за фен HQRP® ; За употреба со некои LG гас / електрични фен ;. Замена за делови LG 5231 EL1003 B, 5231 EL1003 E, 5231 EL1002 E ;. Компатибилен со оригиналниот филтер ;. 2 недели гаранција за замена на DOA!. #A7_23 FEB18 ___ VIR+PAO HQRP Фен за фен за линтот за употреба со некои LG гас или електрични фен, делови 5231 EL1003 B, 5231 EL1003 E, 5231 EL1002 E замена. Компатибилен со : LG Electronics Fener Models DLE8377 NM, DLE8377 WM, DLG8388 NM, DLG8388 WM, DLEX8377 NM, DLEX8377 WM, DLGX8388 NM, DLGX8388 WM, & други. Собрание на филтерот за Fener Lint HQRP за употреба со некои LG гас или електрични фен, делови 5231 EL1003 B, 5231 EL1003 E, 5231 EL1002 E замена. Компатибилен со : LG Electronics Fener Models DLE8377 NM, DLE8377 WM, DLG8388 NM, DLG8388 WM, DLEX8377 NM, DLEX8377 WM, DLGX8388 NM, DLGX8388 WM, и други. Не е оригинален производ OEM, производот брендиран со HQRP е замена.

Особините