.

Морпинг чаши Хари Потер - Слитерн - Персонализиран дизајн на облеката Хогвортс - Додадете го вашето име! - Една керамичка кригла со промена на топлина од 11 мл - се откр

Морпинг чаши Хари Потер - Слитерн - Персонализиран дизајн на облеката Хогвортс - Додадете го вашето име! - Една керамичка кригла

DEN 180.80

Стока
Достапно е за нарачката

Додадете го вашето име (и) на оваа кригла и откријте на светот во која куќата Хогвортс во која припаѓате! Промена на бојата, додадете топла течност и гледајте како се менува!. Керамичка кригла, со големина 11oz, тежи 1lb. Официјално лиценцирана кригла Хари Потер дизајнирана и печатена во САД од Trend Setters Ltd. Автентични морфинг чаши (TM) бренд чувствителна кригла. Додадете го вашето име (и) на оваа кригла и откријте на светот во која куќата Хогвортс во која припаѓате!. Промена на бојата, додадете топла течност и гледајте како се менува!. Керамичка кригла, со големина 11oz, тежи 1lb. Официјално лиценцирана кригла Хари Потер дизајнирана и печатена во САД од Trend Setters Ltd. Автентични морфинг чаши (TM) бренд чувствителна кригла. Заложете ја вашата верност кон Слитерн со овој персонализиран морфинг чаши, чувствителна на топлина, кригла со промена на бојата, во која има слика на облеката што ја носат студентите на Хогвортс, зборовите и сигилот на куќата, а вашето име додаде на дното.

Особините