.

Речна цевка за лебдечка гумена гумена снежна цевка | Речна цевка, санки плови | Внатрешна цевка за затворање на базенот | Внатрешни цевки со камион

Речна цевка за лебдечка гумена гумена снежна цевка | Речна цевка, санки плови | Внатрешна цевка за затворање на базенот | Внатрешни цевки со камион

DEN 639.84

Стока
Достапно е за нарачката

Снежна цевка за лето и зима - користете како издржлив снежен санка во зима Снежната цевка трча во вашиот двор, ридот покриен со снег и многу повеќе! Во лето, можете да ја користите како цевка за пливање во езерото и базен или како речна цевка во реката. Големина на снежна цевка - 37 "Надворешен дијаметар со целосна инфлација. Иако цевката станува цврста на 32", ве молиме продолжете да додавате повеќе воздух сè додека цевката не е целосно надуена. 37 инчи или 45 инчи е идеален за луѓе под 180 фунти. Возрасните над 180 фунти треба да изберат поголема големина. Тјуба за речна цевка од снег - 100% гума од комерцијално одделение (латекс без латекс). Кога ја надувувате речната цевка, ве молиме усогласете ја вклучената алатка за инфлација со вентилот, а потоа свртете се во насока на стрелките на часовникот сè додека не може повеќе да се сврти за да се избегне истекување на воздухот. Безбедносен вентил СТЕМ : Повеќе не е повреден од долги метални стебла на старомодна цевка. Нашиот иновативен STEM & CAP на вентилот е дизајниран за вашата безбедност. Може да ве заштити од модринки. Toе го сакаш тоа!. Обезбедување на квалитет - Zangeroi произведува висококвалитетни внатрешни цевки на пазарот. Горди сме на нашата изработка. Ако имате какви било прашања или не сте целосно задоволни од она што го добивате, само испратете ни е -пошта. Ќе го направиме тоа како што треба. Снежна цевка за лето и зима - користете како издржлив снежен санка во зима. Снежната цевка трча во вашиот двор, ридот покриен со снег и многу повеќе! Во лето, можете да ја користите како цевка за пливање во езерото и базен или како речна цевка во реката. Големина на снежна цевка - 37 "Надворешен дијаметар со целосна инфлација. Иако цевката станува цврста на 32", ве молиме продолжете да додавате повеќе воздух сè додека цевката не е целосно надуена. 37 инчи или 45 инчи е идеален за луѓе под 180 фунти. Возрасните над 180 фунти треба да изберат поголема големина. Тјуба за речна цевка од снег - 100% гума од комерцијално одделение (латекс без латекс). Кога ја надувувате речната цевка, ве молиме усогласете ја вклучената алатка за инфлација со вентилот, а потоа свртете се во насока на стрелките на часовникот сè додека не може повеќе да се сврти за да се избегне истекување на воздухот. Безбедносен вентил СТЕМ : Повеќе не е повреден од долги метални стебла на старомодна цевка. Нашиот иновативен STEM & CAP на вентилот е дизајниран за вашата безбедност.

Особините