.

SINNRY 10 PCS 3 Терминали DC Power приклучок за приклучок за приклучок за монтирање на женски панел

SINNRY 10 PCS 3 Терминали DC Power приклучок за приклучок за приклучок за монтирање на женски панел

DEN 66.08

Стока
Достапно е за нарачката

DC Power приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за женски конектор 2 Штекер; иглички : 3 материјали; Материјал : метал, пластика; Боја : сребрен тон, црн. Монт Хул Дија : 8 мм; вкупна големина : 21мм х 12мм (г*ч);. Поврзани со различни напори за напојување за лаптоп компјутери, мали телевизори, мобилен телефон и други електронски ;. Содржина на пакет : Конектор за приклучок за приклучок за напојување од 10 x DC. Оваа директна струја (DC) конектори за напојување обично се поврзани со различни напори за лаптоп компјутери, мали телевизори и многу други електронски уреди. Карактеристики : 2,5мм внатрешен дијаметар 5,5мм Надворешен дијаметар панел монтирање женски монтиран дупка Дија : 8мм ОТАЛНА големина (пин не е вклучен) : 21мм x 12mm (d*H) Материјал : Метал, пластична отпорност на контакт ≤0.03mmΩ оценет со оптоварување 30 V DC 0,5 A 0,5 A 0,5 A 0,5 A Сила за вметнување и екстракција 3n ~ 30 N Издржува напон 500 V, живот 5000 пати температура -40 ~+70.

Особините