.

Cleartec GRPM100313L02 0.313 GRIP PAK - GRPM100313 - RED LDPE MAX должина на алатката4.0in

Cleartec GRPM100313L02 0.313 GRIP PAK - GRPM100313 - RED LDPE MAX должина на алатката4.0in

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Капаците се складираат само во чист полипропилен материјал, но може да бидат спарени со која било основа во боја Опремени и достапни за купување во мали количини. Издржлив, еднократно и отпорен на загадувачи и влага. Одлично за пакување секачи за карбид, битови за крајни мелници и други залепени алатки. Приклучокот база безбедно ја држи алатката во место. Новите патеки за зафаќање обезбедуваат индивидуално пакување за крајни мелници, вежби, цврсти алатки за карбид и други алатки за сечење. Тие обезбедуваат идеална заштита и одличен приказ на презентација. Внатре во должина : 4,00in / внатрешна ширина : 0,52in.

Особините