.

Дрон со 4K HD камера, со режим на бездигнување на надморска височина Еден клуч за прилагодување на брзината, подароци за далечински управувач за момчиња за девојчиња

Дрон со 4K HD камера, со режим на бездигнување на надморска височина Еден клуч за прилагодување на брзината, подароци за далечински управувач

DEN 270.08

Стока
Достапно е за нарачката

? 2,4 GHz технологија усвоена за анти-мешање4 Канал кој c-an do ascend, спуштање, напред, назад, лево летање на тротоарот, десен тротоарот лета и тркалање 360 ° .6-a-xis g-gro што може да има постабилно летање и бидете лесни за контрола. Имате брзина на летот од 3 нивоа до SW-TITH што може да направи повеќе F-UN со летањето. ? Траекторија лет. Нацртајте пат на екранот, а дронот ќе спроведе автономен лет по назначениот начин. Режим без оглед, нема потреба да ја прилагодувате позицијата на авионите пред да летате. ? Може да се изберат 2 камери. Со 4 K широк агол на камера дадете широки слики и видео со високи denfinition. ? Со преклопни раце, мала големина, лесна за носење. Дуална камера SW-ќош. Со функцијата на режимот на задржување на надморска височина обезбедува стабилен лет. Со функцијата Wi Fi може да биде поврзана со апликација, APK систем за фотографирање, видео, менувач во реално време преку телефонската камера слика. ? Функција : горе/долу, напред/назад, свртете лево/десно, лет на тротоарот, брзина на летот од 3 нивоа, LED светло, режим без глава, режим на задржување на надморска височина, Wi Fi FPV, лет на траекторија, камера/видео. Спецификација : Количина : 1 парчиња. Материјал : Пластични/ метални/ електронски компоненти. Фреквенција : 2,4g. Параметри на леќи : 4 K предни леќи.

Особините