.

Градење на зграда на смола од земја на земја Хорнби R9849, мулти

Градење на зграда на смола од земја на земја Хорнби R9849, мулти

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Висок квалитет на производот Хорнби Зграда на смола. Додаток за распоред. Димензии на пакетот : 16,5 L x 15,0 h x 10.0 W (сантиметри). Висок квалитет на производот Хорнби. Зграда на смола. Додаток за распоред. Димензии на пакетот : 16,5 L x 15,0 h x 10.0 W (сантиметри). Додатоците и зградите на Хорнби, се од суштинско значење за да се заврши кој било распоред на возот со автентичен изглед на моделот. Нашите додатоци за песна се движат од основните градежни артикли - подлогата, поддршката, прекинувачите и електричните конектори - до детални модели, како што се премини на ниво, сигнали и тампони.

Особините