.

Gofit gf-cl-dcus chin up и повлечете ја шипката за вратите, црвено

Gofit gf-cl-dcus chin up и повлечете ја шипката за вратите, црвено

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Патентиран, покачен дизајн на шипката овозможува целосен опсег на движење и веднаш се монтира на вратата без алатки Одговара на повеќето влезови со стандардна големина 32 in. Потребна е цврста и обезбедена рамка на вратата за соодветна инсталација со ограничување на тежината од 300 фунти. Конструиран од силен, тубуларен обликуван челик и обоен со траен емајл за долг живот. Удобно, костец за рака на пена. Вклучува прирачник за склопување на хардвер и ламинирана обука. Патентиран, покачен дизајн на шипката овозможува целосен опсег на движење и веднаш се монтира на вратата без алатки. Одговара на повеќето влезови со стандардна големина 32 in. Потребна е цврста и обезбедена рамка на вратата за соодветна инсталација со ограничување на тежината од 300 фунти. Конструиран од силен, тубуларен обликуван челик и обоен со траен емајл за долг живот. Удобно, костец за рака на пена. Вклучува прирачник за склопување на хардвер и ламинирана обука. Gofit брадата и повлечете ја лентата за вратите ги носи брадата на ново ниво. Овој мулти-употреба уред вклучува патентиран дизајн кој ве воздигнува над рамката на вратата, давајќи повеќе дозвола и целосен опсег на движење за подобро тренинг. Може да се користи за брадавици и влечења во неколку позиции на рацете на 2 височини, како и за седишта, склекови и натопи кога се монтираат на ниско ниво или поставени на подот.

Особините