.

Поликом VVX 310 Дополнително напојување со телефони за деловни медиуми не е вклучено -

Поликом VVX 310 Дополнително напојување со телефони за деловни медиуми не е вклучено -

DEN 6558.40

Стока
Достапно е за нарачката

Овој овластен реновиран производ е тестиран и сертифициран за да изгледа и да работи како ново Процесот на реновирање вклучува тестирање на функционалност, основно чистење, инспекција и пакување. Производот се испорачува со сите релевантни додатоци, минимална гаранција од 90 дена и може да пристигне во генеричка кутија. Само изберете продавачи кои одржуваат лента со високи перформанси може да понудат овластени реновирани производи. Зад -осветлување на графичкиот графички LCD (208 x 104) 6 линиски или копчиња за брзо бирање. 2 x Ethernet 10/100 или GIGE (VVX 310). HD глас до 7k Hz на сите аудио патеки. СИП Глас преку Интернет протокол (Vo IP) Телефон. Овој овластен реновиран производ е тестиран и сертифициран за да изгледа и да работи како ново. Процесот на реновирање вклучува тестирање на функционалност, основно чистење, инспекција и пакување. Производот се испорачува со сите релевантни додатоци, минимална гаранција од 90 дена и може да пристигне во генеричка кутија. Само изберете продавачи кои одржуваат лента со високи перформанси може да понудат овластени реновирани производи. Зад -осветлување на графичкиот графички LCD (208 x 104) 6 линиски или копчиња за брзо бирање. 2 x Ethernet 10/100 или GIGE (VVX 310). HD глас до 7k Hz на сите аудио патеки. СИП Глас преку Интернет протокол (Vo IP) Телефон. Овие моќни деловни медиуми на ниво на влез на ниво на 6-линии се за денешните работници на кабини кои ракуваат со мал до умерен волумен на повици и им е потребна кристално чиста комуникација.

Особините