.

Oyојс Чен Црвен оригинален неограничен рачки за кујнски ножици, пакет-1 и 51-0621, неограничени ножици, 6,25-инчи, сина

Oyојс Чен Црвен оригинален неограничен рачки за кујнски ножици, пакет-1 и 51-0621, неограничени ножици, 6,25-инчи, сина

DEN 711.20

Стока
Достапно е за нарачката

Производ 1 : Неограничен ножици живее до своето име со мноштво намени Производ 1 : Сечилата на хром/молибден/не'рѓосувачки челик се остри и прецизни. Производ 1 : Инженерството на вртежен момент му дозволува на ножици да ги пресече пилешките коски со леснотија. Производ 1 : Удобни, флексибилни рачки дизајнирани за лева или десна употреба. Производ 2 : Неограничен ножици живее до своето име со мноштво намени. Производ 2 : Хром/молибден/не'рѓосувачки челик се лопатките се остри и прецизни. Производ 2 : Инженерството на вртежен момент му дозволува на ножици со леснотија да ги пресече пилешките коски. Производ 2 : Удобни, флексибилни рачки дизајнирани за лева или десна употреба. Производ 1 : Неограничен ножици живее до своето име со мноштво намени. Производ 1 : Сечилата на хром/молибден/не'рѓосувачки челик се остри и прецизни. Производ 1 : Инженерството на вртежен момент му дозволува на ножици да ги пресече пилешките коски со леснотија. Производ 1 : Удобни, флексибилни рачки дизајнирани за лева или десна употреба. Производ 2 : Неограничен ножици живее до своето име со мноштво намени. Производ 2 : Хром/молибден/не'рѓосувачки челик се лопатките се остри и прецизни. Производ 2 : Инженерството на вртежен момент му дозволува на ножици со леснотија да ги пресече пилешките коски. Производ 2 : Удобни, флексибилни рачки дизајнирани за лева или десна употреба. Oyојс Чен Црвен оригинален неограничен рачки за кујнски ножици, пакувајте ја нашата кујна, времето е обележано со пред ножици или по ножици. И во овој момент, времето пред да користиме ножици во нашата кујна (да исечеме моркови, сирење, сланина, пилешко, тврдо варени јајца и многу друго што се вчитуваме во нашите огромни салати на Оле Хонкин) се чувствува чисто праисториска. Не знаеме каде би биле без нив. Се разбира, имаме кујнски ножеви. Но, понекогаш нож само се чувствува како така . Ножиците се резервни. Ножиците се задоволувачки. Чудно е смирувачко да се размачкува полека на дршката од целер Едно едноставен снајп во исто време.

Особините