.

Трип Лајт 6 излез за електрична енергија за напојување, 3 ротирачки места, wallид допрете/директен приклучок, 1200 ouули, 2 пристаништа за полнење USB, ограничена гаранција

Трип Лајт 6 излез за електрична енергија за напојување, 3 ротирачки места, wallид допрете/директен приклучок, 1200 ouули, 2 пристаништа

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Заштитете го секој електронски уред од напојување и шила : Заштитник на електрична енергија за монтирање на wallидови го штити вашиот компјутер, персонален компјутер, лаптоп, печатач, скенер, рутер, телефон, факс, модем, телевизија, ламба или која било друга домашна/канцеларија електроника од опасна моќност од опасна моќност од опасна моќност од опасна моќ Подигање, шила и бучава од линијата Шест продажни места-три што ротираат : Овој потиснувач на црниот наплив обезбедува шест места на NEMA-15 R. Три од шесте продажни места ротираат 90 степени за да овозможат голема флексибилност при поставување на поврзани девишта или прифаќање на гломазни трансформатори без да ги блокираат соседните места. Директниот дизајн на приклучокот претвора две продажни места во шест со приклучок во кој било wallиден излез. Две USB пристаништа за полнење : Двојни USB-порти се достапни за полнење на вашиот паметен телефон, таблети и други USB мобилни уреди. USB -местата споделуваат 3.1а за брзо полнење на телефон, лаптоп и други мобилни уреди. Безбедноста на прво место! Висок рејтинг на ouул : Автоматското исклучување ја намалува моќта на сите места кога заштитното коло е компромитирано. Дијагностички LED диоди го потврдуваат статусот на заштита на пренапони и врската „секогаш на“ на прв поглед. 1200 Joules значи максимална заштита за вашата опрема. Е во согласност со тековните стандарди за безбедност на 3 -то издание UL 1449. Гаранција за доживотно време, осигурување од 20, 000 УСД : Ограничена гаранција за доживотно време и 20, 000 УСЛОВИ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ИЗВЕСТУВАЕ ЗА ЛИЦЕ ОДГОВОР ОДГОВОРНА ОДГОВОРНА ОДГОВОР ОДГОВОРНО ОД ПОВЕЕ НА ПРОИЗВОДОТ. ^Swivel6usb Заштитете го! 6-Outlet Surge Protector со 3 ротирачки места-Директен приклучок, 1080 Joules, 2 USB порти^Упатство за сопственик. Заштитете го секој електронски уред од напојување и шила : Заштитник на електрична енергија за монтирање на wallидови го штити вашиот компјутер, персонален компјутер, лаптоп, печатач, скенер, рутер, телефон, факс, модем, телевизија, ламба или која било друга домашна/канцеларија електроника од опасна моќност од опасна моќност од опасна моќност од опасна моќ Подигање, шила и бучава од линијата. Шест продажни места-три што ротираат : Овој потиснувач на црниот наплив обезбедува шест места на NEMA-15 R. Три од шесте продажни места ротираат 90 степени за да овозможат голема флексибилност при поставување на поврзани девишта или прифаќање на гломазни трансформатори без да ги блокираат соседните места.

Особините