.

Collectibles Greenlight 39070 -F Detroit Speed, Inc. Серија 2 - 2012 Chevy Camaro Test Car 1:64 Scale

Collectibles Greenlight 39070 -F Detroit Speed, Inc. Серија 2 - 2012 Chevy Camaro Test Car 1:64 Scale

DEN 175.20

Стока
Достапно е за нарачката

Нов во пакет - 1 : 64 Скала CAR- 3 во долго - ограничено издание Сосема ново во случај на акрилен приказ -Детали за колекционерски модел на скала за колекционерски модел на автомобили. Вистински гумени гуми - метална метална нумерирана шасија. Овие намалени модел е произведен е точно обоен и професионално детален. Колекционерски модел за возрасни - не е погоден за деца под 14 години. Нов во пакет - 1 : 64 Скала CAR- 3 во долго - ограничено издание Сосема ново во случај на акрилен приказ. -Детали за колекционерски модел на скала за колекционерски модел на автомобили. Вистински гумени гуми - метална метална нумерирана шасија. Овие намалени модел е произведен е точно обоен и професионално детален. Колекционерски модел за возрасни - не е погоден за деца под 14 години. Greenlight достигна нови височини со својата линија за модели на еден вид. Greenlight секогаш се гордееше со својата репутација за автентичност и оваа мешавина на производи не е исклучок.

Особините