.

Програми на Док - Преформирани заштитни ушни уши јасно со поводник

Програми на Док - Преформирани заштитни ушни уши јасно со поводник

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Наменето да го заштити увото од ладна вода, влијание, гласен шум и бучава со висока фреквенција, додека сè уште ви овозможува да слушате нормални звуци Факултативно поводник за да се спречи загубата. Погодно за : Вода за спортови SCUBA/Бесплатни мотоцикли за нуркање светло индустриски - блокови 20d B.

Особините