.

Комплет за игли на ватенка и гуски

Комплет за игли на ватенка и гуски

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

игла Дизајнирано од Тони Шлицер. Големината на рамката е 5 инчи за 5 инчи без душек. Произведено во 1986 година. Направено во САД. Комплетот содржи : персиски волна и акрилни предива, конец, дизајн отпечатен во целосна боја на 14 мрежни памучни платно, игла и лесни упатства.

Особините