.

Задржување на прстенот за вратило, 6мм диа, PK100

Задржување на прстенот за вратило, 6мм диа, PK100

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Цена за : секоја Цена за : секоја. 5,60мм, количина на пакет 100, задржување на прстенот за вратило, за вратило на вратило. 6мм, пролетен челик, надворешен, дебелина 0,70мм, се среќава/надминува DIN 471, одговара на ширина на жлебот 0,80мм, одговара на Groove Dia. 5,70мм, завршете ја обична '.

Особините