.

2 парчиња 3,81мм Број на ред: 1 пин: 3 приклучок за терминал P = 3,81mm приклучок 3.81mm 15EDGK-3.81-03P-14-00A

2 парчиња 3,81мм Број на ред: 1 пин: 3 приклучок за терминал P = 3,81mm приклучок 3.81mm 15EDGK-3.81-03P-14-00A

DEN 243.20

Стока
Достапно е за нарачката

2 ПЦС 3,81мм Број на ред : 1 игла : 3 приклучок за терминал P = 3,81мм приклучок 381-03 P-14-00 A (H). 2 ПЦС 3,81мм Број на ред : 1 игла : 3 приклучок за терминал P = 3,81мм приклучок 3.81-03 P-14-00 A (H). 2 ПЦС 3,81мм Број на ред : 1 игла : 3 приклучок за терминал P = 3,81мм приклучок 3.81-03 P-14-00 A (H).

Особините