.

Boxwave Case компатибилен со Honor Magic 2 - Елитна кожа на кожен месинџер, синтетичка кожна обвивка за куќиште дизајн на пликови за чест магија 2 - Брегот на Слоновата Коска од ?

Boxwave Case компатибилен со Honor Magic 2 - Елитна кожа на кожен месинџер, синтетичка кожна обвивка за куќиште дизајн на пликови

DEN 367.20

Стока
Достапно е за нарачката

? [Classy Design] Case Boxwave Case компатибилен со Honor Magic 2 Чист и колк современ стил на класичен дизајн на пликови, елитната торбичка за кожни месинџер е составена со ефикасност во умот. ? [Магнетско затворање] со предно размавта со магнетно копче кое безбедно ја одржува вашата магија 2 на место. ? [Мека кадифе] Внатрешната кадифена кожа обложена со мазен и нежен џеб додека ја лизгате вашата магија 2 внатре? [Веган] направено со синтетичка веганска кожа што е пријателска со животни, која е стилска и заштитна. ? [Безбедна заштита] Подготвената елитна кожна торбичка за гласник е сигурно да ја заштити вашата магија 2 со траен и тежок надворешен. Бидете во леснотија да знаете дека вашата магија 2 е безбедна, без разлика каде ќе ја земете!. ? [Classy Design] Case Boxwave Case компатибилен со Honor Magic 2. Чист и колк современ стил на класичен дизајн на пликови, елитната торбичка за кожни месинџер е составена со ефикасност во умот. ? [Магнетско затворање] со предно размавта со магнетно копче кое безбедно ја одржува вашата магија 2 на место. ? [Мека кадифе] Внатрешната кадифена кожа обложена со мазен и нежен џеб додека ја лизгате вашата магија 2 внатре? [Веган] направено со синтетичка веганска кожа што е пријателска со животни, која е стилска и заштитна. ? [Безбедна заштита] Подготвената елитна кожна торбичка за гласник е сигурно да ја заштити вашата магија 2 со траен и тежок надворешен.

Особините