.

Филтерот Зоти Спа ги заменува PAS-1342, Jacuzzi J300, 6541-383, Darlly 60605, PJW60TL, Filbur FC-2715, 6CH-961, PJW60TL-OT-F2S, топла када филтер, 2 пакет

Филтерот Зоти Спа ги заменува PAS-1342, Jacuzzi J300, 6541-383, Darlly 60605, PJW60TL, Filbur FC-2715, 6CH-961, PJW60TL-OT-F2S, топла

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Спецификација на филтри : Должина : 15 7/16 ", надворешен дијаметар : 6 5/8", горе : Отворено w/слотови, дно : 2 "SAE, област на филтрација : 60 ​​кв : Tier1 PAS-1342, Jacuzzi J300.6541-383, PJW60 TL, FILBUR FC-2715, UNICEL 6 CH-961, PJW60 TL-F2 S. Директно изложување на зголемена површина, а ефикасноста на филтерот исто така може да се подобри. Покажете вишок честички со употреба на вода. Кога го пополнувате вашиот базен, извадете го и исплакнете го филтерот во исто време! Не користете црева под притисок или абразивни четки, бидејќи тоа може да го оштети филтерот за базени. Лесна инсталација : Инсталацијата е брза и лесна. Удобна Потребно е вклопување помеѓу колекторот и елементот на филтерот. Маст за базен што е отпорен на вода може да се користи за подмачкување на површината за парење, што го олеснува склопот, а Snug Fit осигури дека нема истекување помеѓу филтрираната и нефилтрирана вода во внатрешноста на единицата. Спецификација на филтри : Должина : 15 7/16 ", надворешен дијаметар : 6 5/8", горе : Отворено w/слотови, дно : 2 "SAE, област на филтрација : 60 ​​кв. : Tier1 PAS-1342, Jacuzzi J300.6541-383, PJW60 TL, FILBUR FC-2715, UNICEL 6 CH-961, PJW60 TL-F2 S. Директно изложување на зголемена површина, а ефикасноста на филтерот исто така може да се подобри. Покажете вишок честички со употреба на вода. Кога го пополнувате вашиот базен, извадете го и исплакнете го филтерот во исто време! Не користете црева под притисок или абразивни четки, бидејќи тоа може да го оштети филтерот за базени.

Особините