.

Lambro Lambro-2677B-1/Pack 2677B Dustries пластична аспиратор за проветрување на отворот

Lambro Lambro-2677B-1/Pack 2677B Dustries пластична аспиратор за проветрување на отворот

DEN 148.80

Стока
Достапно е за нарачката

Производител : Lambro Industries Број на дел од производителот : 2677b. Ламбро индустрии Пластична аспиратор за проветрување, 4 in., Браун - 272277. Лувд wallиден отвор кафеав. Лесен за инсталирање. Долготраен квалитет. Направено во САД. Ламбро претставува иновации, квалитет, услуга и сигурност од 2059 година. Производител : Ламбро индустрии. Број на дел од производителот : 2677b. Ламбро индустрии Пластична аспиратор за проветрување, 4 in., Браун - 272277. Лувд wallиден отвор кафеав. Лесен за инсталирање. Долготраен квалитет. Направено во САД. Ламбро претставува иновација, квалитет, услуга и сигурност од 2059 година. Опис на производот Браун Луверан отвор што се затвора кога нема воздух од фен - Ламбро индустрии Пластична аспиратор, 4 in. : Lambro Industries од производителот Lambro 4 -инчен кафеава пластика ласкав вентил е произведен од Lambro во САД.

Особините