.

E-Blue EJ002Bkue-Nu Универзална подлога за мобилни игри

E-Blue EJ002Bkue-Nu Универзална подлога за мобилни игри

DEN 918.40

Стока
Достапно е за нарачката

E-Blue е главен бренд за игри во делови од Азија и сега ги земаме нашите неверојатни производи на пазарот низ Северна Америка за да уживаат многумина Се признава како појава на сила на природата во светот на игри од допаѓањата на Дизни. Списание за компјутер и гејмер плус многу други, сметаме дека е совршено време да го прошириме нашиот бренд во куќата на куќата низ целиот свет. E-Blue е главен бренд за игри во делови од Азија и сега ги земаме нашите неверојатни производи на пазарот низ Северна Америка за да уживаат многумина. Се признава како појава на сила на природата во светот на игри од допаѓањата на Дизни. Списание за компјутер и гејмер плус многу други, сметаме дека е совршено време да го прошириме нашиот бренд во куќата на куќата низ целиот свет. E-Blue Gaming е производител на мебел за игри и наградувани за наградување од 16x и производител на периферни уреди што започна во 1999 година од страна на група страствени гејмер од Јапонија и Кина.

Особините