.

225 п.п.

225 п.п.

DEN 206.40

Стока
Достапно е за нарачката

225 п Внатрешна циркула со големината е номинална големина за дијаметар на дупчење. Надворешно циркули, наведената големина е номинална големина за дијаметар на вратилото. 225 парчиња 18 видови, не'рѓосувачки челик, зачувување на прстенот за прицврстување на прстенот, внатрешно циркуларно наведеното наведено е номинална големина за дијаметар на дупчење. Надворешно циркули, наведената големина е номинална големина за дијаметар на вратилото. Асортиманот ги содржи следниве големини : внатрешни : 11мм (15 парчиња), 13мм (10 парчиња), 14мм (10 парчиња), 16мм (15 парчиња), 19мм (10 парчиња), 20мм (10 парчиња) Надворешно : 6мм (15мм (15 парчиња), 8мм (15 парчиња), 9мм (15 парчиња), 11мм (15 парчиња), 13мм (15 парчиња), 14мм (15 парчиња), 16мм (15 парчиња), 19мм (10 парчиња), 20мм (10 парчиња), 22мм (10 парчиња), 25мм (10 парчиња), 26мм (10pcs).

Особините