.

Водан јаглерод со отворен проток на воздухот со заклучување - конектор за вентил на надувување на гуми

Водан јаглерод со отворен проток на воздухот со заклучување - конектор за вентил на надувување на гуми

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Тип : Весела уста Материјал : бакар. Опсег : Инфлација на гуми. Преземете го калибарот : 10 (мм). Пакетот вклучува : 1 x Камионски гума на инфлатор. Тип : Весела уста. Материјал : бакар. Опсег : Инфлација на гуми. Преземете го калибарот : 10 (мм). Пакетот вклучува : 1 x Камионски гума на инфлатор. Тип : Весел материјал за уста : Опсег на бакар : Инфлацијата на гумите го презема калибарот : 10 (мм).

Особините