.

The Gullys 27 x40 Оригинален филм Постер Еден лист 1996 Том Арнолд

The Gullys 27 x40 Оригинален филм Постер Еден лист 1996 Том Арнолд

DEN 319.84

Стока
Достапно е за нарачката

Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен Оригинален постер за филм - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Постерите се од филмски студија и големини се приближни. Постерот е во состојба на нане. Оригинален постер за филм еден лист - во близина на состојба на нане (близу до нане) и валани.

Особините