.

RNC70H5622FRB14, RES METAL FILM 56,2K OHM 1% 0,75W ± 50PPM/° C 0,01% EPOXY AXL најголемиот дел

RNC70H5622FRB14, RES METAL FILM 56,2K OHM 1% 0,75W ± 50PPM/° C 0,01% EPOXY AXL најголемиот дел

DEN 280.00

Стока
Достапно е за нарачката

EU ROHS : Не е во согласност со ECCN (US) : EAR99 Дел Статус : Активен HTS : 853390 SVHC : Да SVHC го надминува прагот : Да Автомобилство : Без PPAP : Нема вредност на отпор (ОХМ) : 56.2 K Толеранција : 1% максимален напон оценка ( V) : 350 Оценка на моќност (W) : 0,75 (3/4) Технологија : Минимална температура на работење на метал филм (° C) : -65 Максимална работна температура (° C) : 175 Температурен коефициент (PPM/° C) : ± 50 Опсег на температура @ Извлечена моќност (° C) : 125 до 175 Не успеав безбеден отпорник на фузибилно : нема поддршка од пламен : Не е стил на прекинување на случајот : Епоксиден прекин стил : Аксијален број на терминали : 2 Формирање на прекинување : Не формирано пакување : Облик на пакетот : Цилиндрично Дијаметар на производот (мм) : 4,57 должина на производот (мм) : 14,27 тежина на производот (g) : 1,6 дијаметар на олово (мм) : 0,81 должина на олово (мм) : толеранција на дијаметар 38,1 (мм) : ± 0,38 толеранција на должина (мм) : ± 0,79 Стапка на неуспех : Р монтирање : преку дупка.

Особините