.

Криогени точки во боја 0,28 / 7,1 мм

Криогени точки во боја 0,28 / 7,1 мм

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Овие етикети функционираат исклучително добро во температурен опсег помеѓу -80 степени Ц и +110 Степени ЦИдеален За идентификација на ампули, пластични кеси и други контејнери. За долгорочно криогено складирање и кодирање во боја во длабоко замрзнување и сурови лабораториски средини. Лесно за пишување со постојани маркери; Препорачани маркери МП-1, СМ-1, Ф-1 Од Га Интернационал. Вкупно 800 етикети. Крио-Мини-ДОТМ; ЗА ВРВОВИ од 0,2 мл ПЦР ЦЕВКИ Идеални За идентификација на ампули, пластични кеси и други контејнери за долгорочно складирање и кодирање во боја во длабоко замрзнување и груби лабораториски средини. Лесно за пишување со постојани маркери; Препорачани маркери МП-1 и Ф-1 Од Лабтаг. Температурен опсег : -80°C и +110°C. формат На Лист : 4" x 6" (104mm x 152mm) Етикети/pk : 800, портокал, 0,28 " / 7,1 mm.

Особините