.

Скит Улрих Jamејми Кенеди и Метју Лилард потпишаа 11x14 Фото крик Сту Били Ренди Дух Аутограм Бекет сведок

Скит Улрих Jamејми Кенеди и Метју Лилард потпишаа 11x14 Фото крик Сту Били Ренди Дух Аутограм Бекет сведок

DEN 4960.00

Стока
Достапно е за нарачката

Скит Улрих Jamејми Кенеди и Метју Лилард потпишаа колекционерски крик Сту Били Ренди Дух, Бекет, сведок Ова е фотографија од 11 "x 14" потпишана од Скеет Улрих "Били", Jamејми Кенеди "Ренди" и Метју Лилард "Сту" на оваа ставка. Оваа ставка е потпишана во присуство на претставник на услугата за автентикација на Бекет (БАС).

Особините