.

Алатки/организатор за алатки кутија за алатки Професионален куфер празен организатор домашно железо Големо метално складирање со повеќе намени за преносни прено?

Алатки/организатор за алатки кутија за алатки Професионален куфер празен организатор домашно железо Големо метално складирање

DEN 177.60

Стока
Достапно е за нарачката

Оваа алатка е одлична за домашни работилници и за некои професионални средини, може да се стават во гаражата, работилницата, магацинот, итн Со својот исклучителен изглед, ова поле за алатки може да се постави како мебел. Рачката на ролерот се користи за големи кутии, може да се осигура дека под голема состојба на оптоварување, а зафатната рака е поудобна за употреба. Заклучувањето на заклучувањето е усвоено и директното заклучување на заварувањето е поцврсто. Дното на кутијата се третира со вкрстени ребра, а ефектот на оптоварување е подобар од оној на дното на обичната кутија. Светла боја и издржлива, лесна за чистење нечистотија. Оваа алатка е одлична за домашни работилници и за некои професионални средини, може да се стават во гаражата, работилницата, магацинот, итн. Со својот исклучителен изглед, ова поле за алатки може да се постави како мебел. Рачката на ролерот се користи за големи кутии, може да се осигура дека под голема состојба на оптоварување, а зафатната рака е поудобна за употреба. Заклучувањето на заклучувањето е усвоено и директното заклучување на заварувањето е поцврсто. Дното на кутијата се третира со вкрстени ребра, а ефектот на оптоварување е подобар од оној на дното на обичната кутија. Светла боја и издржлива, лесна за чистење нечистотија. Организирани алатки : повеќенаменски преносни гради на алатки за работа, ви овозможува да ги видите вашите алатки на прв поглед, да пристапите до нив лесно и да ги одржувате добро организирани.

Особините