.

X-Ree 9 Висока јаглероден челик пластична обложена рачка од 90 степени внатрешно свиткано циркулим (9 '' Mango Recubierto de Plástico de Acero de Alto Carbono Pinza de Aro Doblada Interna de 90 Grados

X-Ree 9 Висока јаглероден челик пластична обложена рачка од 90 степени внатрешно свиткано циркулим (9 '' Mango Recubierto de Plástico

DEN 0.33

Стока
Достапно е за нарачката

Севкупна големина : 230 x 114 x 20mm / 9 "x 4,5" x 0,8 "(l*w*t) (отворено); содржина на пакет : 1 x внатрешно свиткано циркулап; ; Материјал : пластика, висок јаглероден челик Вид на вилица : Внатрешен свиткан; боја : црн, жолт, сребрен тон. Должина на рачката : 140мм / 5,5 "(пластика обложена); Должина на вилицата : 75мм / 2,95 “(должина : 140 mm / 5,5 '' (Recubierto de Plástico); longitud de mordaza : 75 mm / 2. Дијаметар на вилицата на вилицата (приближно) : 2мм / 0,08"; максимална ширина на отворање : 25мм / 1 "(Diámetro de la punta de la mandíbula (Aprox.08 ''; Ancho Máximo : 25 mm / 1 '. Севкупна големина : 230 x 114 x 20mm / 9" x 4,5 "x 0,8" ( L*w*t) (отворено); Содржина на пакет : 1 x Внатрешно свиткано плајер на циркули; , Жолт, сребрен тон. Должина на рачката : 140мм / 5,5 "(пластична обложена); должина на вилицата : 75мм / 2,95" (должина : 140 mm / 5,5 '' (Recubierto de Plástico); Londitud de Mordaza : 75 mm / 2,95 '' Дијаметар на вилицата на вилицата (приближно) : 2мм / 0,08 "; максимална ширина на отворање : 25мм / 1" (Diámetro de la Punta de la Mandíbula (Aprox.

Особините