.

SJRC F7S F7 4K PRO виткање на дрон Резервни делови Компас

SJRC F7S F7 4K PRO виткање на дрон Резервни делови Компас

DEN 174.40

Стока
Достапно е за нарачката

Поставете го SJRC F7 и F7 S преклопување дрон Компатибилен со SJRC F7 и F7 S преклопен дрон. Поставете го SJRC F7 и F7 S преклопување дрон. Компатибилен со SJRC F7 и F7 S преклопен дрон. Компатибилен со SJRC F7 и F7 S преклопен дрон.

Особините