.

Астро пневматска алатка 1451 10 Комплет за поставувачи на орев за ореви на микробранови - Метрик и САЕ

Астро пневматска алатка 1451 10 Комплет за поставувачи на орев за ореви на микробранови - Метрик и САЕ

DEN 1116.80

Стока
Достапно е за нарачката

Компактен сет на орев од 10 "Завртете го со толезниот дизајн со брза промена на мандерите Единствениот дизајн на лизгачки глава се наметнува против прирабницата за навртки за да се постави наместо да се влече манделот, за поголема моќ и полесна конзистентност. Вклучува мандери, носепчиња и 10 парчиња навртки за навртување во : 10 : 10 во : 10 : 10 -24, 1/4-20, 5/16-18, М5, М6 и М8. Мандери и носеви во 10-24, 1/4-20, 5/16-18, М5, М6 и М8. Никогаш не се компромитирани за квалитетот, целосно опремена со најсовремена технологија-дизајнирана со оптимално искуство на корисникот. Меѓународни реноми, постојано модернизирање на моќни уреди за да се исполнат барањата на современиот корисник.

Особините