.

1957 година ТОППС Цел: Месечината скоро комплетен сет екс+

1957 година ТОППС Цел: Месечината скоро комплетен сет екс+

DEN 1044.80

Стока
Достапно е за нарачката

Прикажаните слики се вистинските скенирања на картичките што ќе ги примате Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Оваа цел на Топс од 1957 година : Месечината скоро комплетен сет содржи 75 картички, во просек на одлични 5 состојби. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1957 ТОППС Цел : Месечината скоро комплетен сет (картичка) ex+. Ова е цел на Топс од 1957 година : Месечината скоро комплетен сет, во кој има скоро сите 88 картички кои покажуваат романтизиран поглед на раното патување во вселената. Овие картички се скоро точно идентични со картичките од вселенските картички Топс во 1957 година, со единствена забележителна разлика е писмото на задниот дел од картичките. Овие картички имаат светло сино грб, додека картичките издадени следната година имаат грб во боја на лосос. Овој скоро комплетен сет содржи 75 картички од можните 88 картички. Ова не е комплетен сет. Овој сет не ги вклучува следниве картички : #1 Спутник Јас синав назад, #13 вселенски костум Сина грб, #22 Практични шеги на вселената сина грб, #23 метеорски сина сина грб, #31 месечина слета сина грб, #35 лунарна извидничка патрола Синиот грб, #42 Месечината колиби сина грб, #46 собирање минерали на Месечината сина грб, #50 Уживајќи во синиот бек на Земјата Шин, #61 земјоделство на Месечината сина грб, #75 излез на Марс Синиот грб, #85 прстени на Сатурн синиот бек , #87 Откривање на ново Сонце сино backthe картички рангирани според Вредност : 1957 Топс Таргет Месечината #86 Плутон : ПСА 7 - НМ 1957 Топс Таргет Месечина #52 Работа во вселената : PSA 7 - NM 1957 Topps Target Moon #3 Лансирање на американските сателити : 6 - EX/MT 1957 TOPPS Target Moon #38 Лесно е : 6 - EX/MT 1957 Topps Target Moon #83 View of Saturn : 5 - Ex 1957 Topps Target Moon #59 Indimatists On Moon : 7 - NM 1957 Topps Target Moon #2 Куче во Спутник II : 5 - Екс 1957 Топс Таргет Месечината #73 Марсовски пејзаж : 7 - НМ 1957 Топс Таргет Месечина #74 Марсовска прашина бура : 7 - НМ 1957 Топс Таргет Месечина #88 Lifeивотот на други планети? : 5 - EX 1957 Topps Target Moon #12 Брифинг за вселенско летање : 5 - EX 1957 Topps Target Moon #24 Ако Метеор го погоди Newујорк : 4,5 - VG/EX+ Поставете дефект по одделение : Број на картички во сет 75 просечна оценка - пондерирана од ВАСН : PSET #5940749.

Особините