.

Wixgear Universal Air Vent Car Mounter Mounter Come Car Mount со воздушен отвор за безбедно заклучување на залак

Wixgear Universal Air Vent Car Mounter Mounter Come Car Mount со воздушен отвор за безбедно заклучување на залак

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Држач на телефонски вентил : Оваа компактна монтажа на автомобили е направено за мобилни телефони и наменето за искористување на отворите за воздух Оваа монтажа ви дава покорисна поволна позиција да го монтирате вашиот паметен телефон постојано и успешно. Еластичен квалитет на градење : Оваа монтажа на мобилни телефони има цврст и исклучително флексибилен квалитет на формата што го прави идеален за солидна употреба. Силно е развиен со употреба на мешавина од незаменливи и врвни материјали за квалитет, сите вклучени за да се направи монтирање како флексибилна и лесна по желба или потребна. Универзална компилност : Оваа монтажа на мобилни телефони со мобилен телефон Wixgear Air може да се искористи за да се монтираат разни мобилни телефони, вклучувајќи HTC One M9, M8, M7, Apple i Phone 6, 5 S, 5, 5 C, 4, 4 S, Nexus, LG G3, G2, Samsung Galaxy S2, S3, S4, S5, Black Berry Z10, Q10, Huawei и многу повеќе. Дизајн на патенти во САД. Ротирајте го вашиот дисплеј : Оваа разноврсна мобилна мобилен телефон автоматско монтирање ви дава шанса ефикасно да го вртите вашиот дисплеј. Ова ви дава целосна флексибилност за да го искористите вашиот паметен телефон и во ориентации на сцена/портрет и репрезентација/пејзаж. Тоа е целосно функционално монтирање на паметни телефони од 360 степени. Корисно и умешно : создадено со без напор и произведен за извршување, овој држач за мобилни телефони за воздушен вентил за автомобил е вашата најдобра алтернатива за искуство без кавга. Едноставно лоцирајте соодветна позиција за монтирање на вашиот воздушен отвор и поставете ја основата на монтирање на неа. Држач на телефонски вентил : Оваа компактна монтажа на автомобили е направено за мобилни телефони и наменето за искористување на отворите за воздух. Оваа монтажа ви дава покорисна поволна позиција да го монтирате вашиот паметен телефон постојано и успешно. Еластичен квалитет на градење : Оваа монтажа на мобилни телефони има цврст и исклучително флексибилен квалитет на формата што го прави идеален за солидна употреба. Силно е развиен со употреба на мешавина од незаменливи и врвни материјали за квалитет, сите вклучени за да се направи монтирање како флексибилна и лесна по желба или потребна. Универзална компилност : Оваа монтажа на мобилни телефони со мобилен телефон Wixgear Air може да се искористи за да се монтираат разни мобилни телефони, вклучувајќи HTC One M9, M8, M7, Apple i Phone 6, 5 S, 5, 5 C, 4, 4 S, Nexus, LG G3, G2, Samsung Galaxy S2, S3, S4, S5, Black Berry Z10, Q10, Huawei и многу повеќе. Дизајн на патенти во САД. Ротирајте го вашиот дисплеј : Оваа разноврсна мобилна мобилен телефон автоматско монтирање ви дава шанса ефикасно да го вртите вашиот дисплеј. Ова ви дава целосна флексибилност за да го искористите вашиот паметен телефон и во ориентации на сцена/портрет и репрезентација/пејзаж. Тоа е целосно функционално монтирање на паметни телефони од 360 степени.

Особините