.

СП Бел-Арт Преглед-Пакет Микроскоп Држач За Лизгање Прстен Врзивно Средство; 10 Страници 89 x 10r во, 160 Слајд Капацитет

СП Бел-Арт Преглед-Пакет Микроскоп Држач За Лизгање Прстен Врзивно Средство; 10 Страници 89 x 10r во, 160 Слајд Капацитет

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Врзивно средство и збир на страници за држачи за слајдови за организирање, прикажување и транспорт на слајдови со микроскоп Стандард 30 х 23см( 12 х 9") (Д х Ш), врзивно средство со три прстени, лабави лисја. Вклучува десет, 27 x 22cm (10-1/2 x 8-1/2") (D x W) винил микроскоп страници за држачи за лизгање со џебови со бел грб и проѕирен преден дел за видливост од 160 слајдови. Централниот размавта на страниците безбедно ги држи слајдовите и преклопувањето на страницата долж средниот набор овозможува слајдовите да бидат погодно извадени. Достапни се дополнителни страници за држачи за слајдови со микроскоп (продадени одделно). Бел-Арт Наука Прибор 441700000 е врзивно средство и збир на страници за држачи за слајдови за организирање, прикажување и транспорт на слајдови со микроскоп. Врзивото е стандардно, 30 x 23cm (12 x 9") (D x W), врзивно средство со три прстени, лабави лисја. Комплетот вклучува десет, 27 x 22cm (10-1/2 x 8-1/2") (D x W) винил микроскоп страници за држачи за лизгање со џебови со бел грб и проѕирен преден дел за видливост од 160 слајдови. (Д е длабочина, хоризонталното растојание од напред кон назад; В е ширина, хоризонталното растојание од лево кон десно.) Централниот размавта на страниците безбедно ги држи слајдовите и преклопувањето на страницата долж средниот набор овозможува слајдовите да бидат погодно извадени. Достапни се дополнителни страници за држачи за слајдови со микроскоп (продадени одделно).Бел-Арт Производите произведуваат научни производи, вклучувајќи лабораториски софтвер, опрема за тестирање и безбедносни материјали, под брендовите Бел-Арт и Наука. Компанијата, основана во 1946 година, е со седиште во ВЕЈН, ЊУ ЏЕРСИ.Што има Во Кутијата?(1) 3-прстен, лабава лист врзивно средство(10) винил микроскоп слајд носителот страници Истражувањата, индустриските и здравствените работници се потпираат на Научни Материјали ЗА сп за нивните потреби за ракување со примероци.

Особините