.

Орхидеи На Orи Пинцети за веѓи, 4 ПАРЧИЊА Професионални Пинцети Од Нерѓосувачки Челик Со Футрола, Наклонет Врв И Зашилена Пинцета За Веѓи, Голема Прецизност За Влакн?

Орхидеи На Orи Пинцети за веѓи, 4 ПАРЧИЊА Професионални Пинцети Од Нерѓосувачки Челик Со Футрола, Наклонет Врв И Зашилена Пинцета

DEN 127.84

Стока
Достапно е за нарачката

4 ВО 1 СЕТ : овој комплет пинцети за веѓи содржи пар класични, коси, зашилени и зашилени коси пинцети, што е совршен избор за влакна на лицето, расцеп и вродена коса КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од врвен нерѓосувачки челик со кожна футрола, цврст, остар и издржлив, врвовите на секоја пинцета се рачно полирани, изострени, со голема прецизност и нема да и наштетат на кожата. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : рабовите за фаќање на нашите пинцети се совпаѓаат со голема прецизност, совршено усогласување за да се фати за секоја коса, без оглед на тоа колку е добро. Не само што ги откинуваат веѓите, брадите и другите влакна на телото, туку и многу погодни за нанесување лажни трепки и налепници со двојни очни капаци. ИЗДРЖЛИВ И ПРЕНОСЛИВ : врвовите се зашилени и издржливи и лесни за чистење. Рамни, Аголни, Зашилени и Наклонети пинцети за задоволување на различни потреби и решавање на повеќето проблеми со пинцетата.

Особините