.

Мицион Женски Писоар За Жени-Пренослив Уред За Мокрење Со Силиконска Инка За Мокрење, 5,7 х 9,4 Еднократно За автомобил, на Отворено, Патување И Кампување со 2 Цевки, Ма?

Мицион Женски Писоар За Жени-Пренослив Уред За Мокрење Со Силиконска Инка За Мокрење, 5,7 х 9,4 Еднократно За автомобил, на Отворено,

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

БЕЗБЕДНО ЗА УПОТРЕБА, ИНСТАНТ РЕШЕНИЕ ЗА БАЊА : Нашата чаша за мочање за жени е изработена од мек силикон од медицинско одделение кој не ја иритира кожата Ако сте некој што презира да користи валкани јавни тоалети, ова е совршено за вас. ВАШИОТ ПАРТНЕР ЗА ПАТУВАЊЕ, ВКЛУЧЕН САНИТАРЕН КОМПЛЕТ : Компактен и беспрекорен, можете дури и да го чувате во чантата. Уредот за женско мокрење доаѓа со санитарен комплет со ракавици и влажни марамчиња, за да се обезбеди чистота и хигиена. 4 ЛЕСНИ ЧЕКОРИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА НАШАТА ИНКА ЗА МОЧАЊЕ КАКО ПРОФЕСИОНАЛЕЦ : Се што треба Да направите Е да се опуштите, да ја навалите карлицата напред и да нишаните во инката за писоар, што можете да го направите и додека стоите! Затоа што зошто мажите треба да се забавуваат. ИЗМИЈТЕ, ИСПЛАКНЕТЕ, ПОВТОРЕТЕ! Колку и да звучи едноставно, нашата инка е еднократно и супер лесна за чистење без никакви проблеми.

Особините