.

Алипис 2 парчиња Жива Кука Продавница За Практична Ткаенина Трговски Центри Со Бела Закачалка, Штандови За Глава Подни Ротирачки Материјали Организатор На Бебиња ?

Алипис 2 парчиња Жива Кука Продавница За Практична Ткаенина Трговски Центри Со Бела Закачалка, Штандови За Глава Подни Ротирачки Материјали Организатор

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

железо Ротирачка Решетка : Држач За Прикажување На Ротирачка Капа : Може да ротира за да овозможи лесен пристап до вашите капи. Одличен заштеда на простор за продавница за малопродажба или штанд на пазарот. Штанд За Прикажување капа За Малопродажба : Прилагодлив Дизајн : решетката за прикажување од 3 нивоа ви овозможува да ја прилагодите нејзината висина за да одговараат на различни големини на стоки. Тоа е одлично за прикажување и други предмети на интернет. Лавици за Прикажување капа : Премиум Материјал : заварување Со Железо, боење на лак за шпорет и фина изработка го прават овој дисплеј за капа потрајни и може да се користи долго време. Ротирачки Држач За Решетка За Дисплеј : Изработен од железен материјал, издржлив за употреба. Самостоен Држач За Решетки За Капи Самостоен Држач За Капа Метална Решетка За Палто Самостоен Дисплеј За Капа Држач За Слободно Стоење Закачалка За Капа Слободна Стоечка Решетка За Палто Метална Закачалка За Малопродажба Метален Држач За Малопродажба Метална Капа Стои За Прикажување : Споделете Со вашите пријатели и семејството како практична решетка за складирање. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Решетката за Складирање - решетката за прикажување од 3 нивоа е доволна за чување капи,, ленти за коса и други предмети. - Практичниот држач за прикажување може да им се даде на другите како прекрасен подарок.

Особините