.

42 Невидливи Таванот Вентилатор Лустерот Светлина, Модерна Кристално Таванот Вентилатор Светлина Далечински Управувач 4 СТИГНАЛЕ АБС Ножеви За Спална Соба Дневна ?

42 Невидливи Таванот Вентилатор Лустерот Светлина, Модерна Кристално Таванот Вентилатор Светлина Далечински Управувач 4 СТИГНАЛЕ АБС Ножеви

DEN 3039.84

Стока
Достапно е за нарачката

●Боја И Брзина ● светлото на вентилаторот за паѓање на таванот вклучува 3 Бои Светлина, Бела Светлина/Неутрална Светлина/Топла Светлина, може да се смени за да се создаде различна атмосфера со далечински управувач висока осветленост, мала потрошувачка на енергија и долг работен век.Брзината на вентилаторот може да се прилагоди Со Високо-средно-низок Прекинувач. €Иновативен Дизајн Fansубителите На Таванот Што Се Повлекуваат И LED Лустерот 2 Во, Тоа е Многу Рентабилно.Ножевите НА СТОМАЧНИТЕ МУСКУЛИ ќе се истегнат и ќе се стават внатре автоматски кога ќе се вклучат и исклучат. поставувањето на тајмерот од 2 часа е достапно со далечински управувач. ●Димензии●Користејќи Ја Кратката Прачка Надолу, Мери 16" од Таванот до Дното на Вентилаторот. Овој Модерен Тавански Вентилатор Со Дијаметар На Светлата Е 42" Кога Вентилаторот Е Продолжен, 18,9 " Кога Сечилото на Вентилаторот Се Повлекува Назад. Вклучени Се Две Прачки Надолу, Едната Е 4,7 Инчи, Другата Е 9,8 Инчи, Можете Да Изберете Една За Инсталирање. ●Дизајн На Сечилото Што може да се повлече ● со 4 сечила на вентилаторот На акрилниот таван што може да се повлече,сечилата ќе се протегаат и ќе се стават внатре автоматски кога ќе се вклучат и на,вентилаторот за акрилен таван што може да се повлече прави куќата да изгледа поубаво,вентилаторот не само што ве прави кул во лето и обезбедува пристојна декорација.

Особините